1 x 1000 x 2000 mm

EN AW-1050A 1 x 1000 x 2000 mm

Stucco
Číslo materiálu
1000070
Tloušťka
1 mm
Šířka
1000 mm
Délka
2000 mm
Temper
H14
Povrchová úprava
Stucco
Váha
≈ 5,40 kg/kus
Dostupnost
Skladová položka

EN AW-1050A

Nejčistší stav hliníku a nejběžnejší slitina plechů. Má dobré vlastnosti pro ohýbání a svařování a je vhodná i pro povrchovou úpravu. 

Obsahuje 99,5% hliníku. Nejčastěji se vyrábí v tloušťkách od 0,5 do 6mm.

 

EN AW1050A DDQ:

Slitina obsahuje 99,5% hliníku a plechy jsou vyráběny ve velmi  měkkém stavu, který je předurčuje pro hlubokotažné aplikace.

Neručíme za dostupnost položek, které nejsou součástí stálého sortimentu. Uvedená hmotnost je teoretická. Pokud máte jakékoliv další otázky, kontaktujte nás.

Technické parametry

Slitiny

Hustota Si Fe Cu Mn Mg Zn Ti Other
Název g/cm3 Max Max Max Max Min Max Max Max Max
EN AW-1050A 2,7 Al 0,25 0,4 0,05 0,05 0,05 0,05 0,07 0,05 0,03

Hliník Vlastnosti

Tepelná vodivost Koeficient tepelné roztažnosti Teplota tavení Modul elasticity Elektrická vodivost
Slitina Stav W/m*K µm/(m*K) min °C KN/mm2 %IACS
EN AW-1050A Hx2 229 23,5 645 658 69 59,5
EN AW-1050A Hx4 229 23,5 645 658 69 59,5
EN AW-1050A Hx6 229 23,5 645 658 69 59,5
EN AW-1050A Hx8 229 23,5 645 658 69 59,5
EN AW-1050A Hx9 229 23,5 645 658 69 59,5
EN AW-1050A O 229 23,5 645 658 69 59,5

Mechanické vlastnosti

Pevnost v tahu (Rm) MPa Mez kluzu (Rp0,2) Tažnost vrdost dle Brinella Tloušťka Tažnost A50 Poloměr ohybu 90° Poloměr ohybu 180°
Norm Slitina Stav Rm N/mm2 MPa % min HBS mm % min t t
EN 485-2:2008 EN AW-1050A H14 105 145 85 - 34 0,2 0,5 2 0 1
EN 485-2:2008 EN AW-1050A H14 105 145 85 - 34 0,5 1,5 2 0,5 1
EN 485-2:2008 EN AW-1050A H14 105 145 85 - 34 1,5 3 4 1 1
EN 485-2:2008 EN AW-1050A H14 105 145 85 - 34 3 6 5 1,5 -
EN 485-2:2008 EN AW-1050A H14 105 145 85 - 34 6 12,5 6 2,5 -
EN 485-2:2008 EN AW-1050A H14 105 145 85 6 34 12,5 25 - - -

POŽÁDEJTE O NABÍDKU

Pokud máte zájem o naše výrobky

nebo služby, vyžádejte si prosím naší nabídku.



Neváhejte nás kontaktovat

na čísle +420 544 422 271

Be social - follow us